MBTI en Escaperoom

Samenwerking: Teambuilding en inhoud combineren bij Escape-Ede

 

In samenwerking met Werkmandejong organiseren wij de mogelijkheid voor teams om teambuilding en inhoud met elkaar te combineren. De escaperoom en omgeving is zeer geschikt voor teams om een spannende teambuildingsactiviteit aan te beiden in een ontspannen omgeving. Door de toevoeging van het MBTI trainingsprogramma, kun je als team vanuit een zeer erkend persoonlijkheidsinstrument, elkaars verschillen nog beter leren kennen en begrijpen en de teamactiviteit van een mooie inhoudelijke twist voorzien.

 

Over MBTI

 

Met je persoonlijke MBTI profiel leer je je eigen unieke talenten te ontdekken. Deze informatie kun je gebruiken om tot een scherper beeld van jezelf, je motivaties, je natuurlijke talenten en mogelijke groeikansen te komen. Daarnaast zal je ook meer begrip krijgen voor mensen die juist van jou verschillen. Hiermee versterkt MBTI je zelfbeeld en bevordert het de samenwerking met anderen. Een samenwerking die natuurlijk helemaal hard nodig is als jullie uit kamer 1803 willen ontsnappen met elkaar! 

Hoe gaan we te werk?

 

Uiteraard wordt de training begeleid door één van de gekwalificeerde trainers van Werkmandejong. Het uitgangspunt voor deze training wordt gevormd door de uitkomsten van de MBTI vragenlijst die iedereen ter voorbereiding thuis al heeft ingevuld. Op basis van de resultaten uit de vragenlijst en deze sessie bepaalt ieder zelf welk type het beste bij je past. Je ontvangt een uitgebreid rapport met een toelichting van je persoonlijkheidstype.

Ontsnappen uit Kamer 1803 is vervolgens jullie teambuildingsactiviteit waarna de trainer met jullie de dag afrond met zijn feedback en observaties.

Heb je een specifieke coachingsvraag voor het team? Laat het ook vooral weten.

Alleen observatie en coaching?

 

Geen probleem! Kamer 1803 is ook te boeken in combinatie met alleen observatie en coaching (2 uur), zonder MBTI trainingsprogramma:

 

Geïnteresseerd in één van deze programma's? neem contact met ons op.